Välkommen till Kommunistiska Partiet Stockholm

Kommunistiska Partiet kämpar för ett samhälle byggt på jämlikhet och solidaritet. Vi vill ersätta kapitalets diktatur med socialistisk demokrati där arbetarklassen och folkflertalet bestämmer.

I Stockholm bedriver Kommunisterna verksamhet överallt där vi har möjlighet; i bostadsområden, på arbetsplatser och genom att arrangera och delta i demonstrationer och andra protester mot högerpolitik och orättvisor.

Här kan du följa vår verksamhet och få information om våra aktiviteter i Stockholmområdet. Men framförallt vill vi uppmana dig att själv komma med i kampen. Ju fler vi är som kämpar, desto snabbare kan vi avskaffa den omänskliga kapitalismen!

Proletären nu i färg

Strejkande lagenaarbetare läser om sin strejkStrejkande lagenaarbetare läser om sin strejkMed nummer 5/2011 över Proletären till färgtryck. Du kan ta del av nyheten genom extra låga priser för nytecknade prenumerationer. I Proletären finns allt nyheter från revolutionen i Egypten till reportage från kampen i tunnelbanan och mot nedskärningarna i förorter.
Om vad som händer i socialismen länder och om Kommunistiska Partiets olika aktiviteter läser du bäst i Proletären. recensioner av pjäserna på Stockholms teatrar.Solidaritetsarbetare följer solidaritetsarbetet i ProletärenSolidaritetsarbetare följer solidaritetsarbetet i Proletären
Proletären kostar 35 kronor i månaden i ett halvår om du väljer att betala med autogiro, annars kostar:
• Helår 420 kr
• Halvår 260 kr
• Kvartal 150 kr
Du kan ta prenumeration genom att mejla namn och adress till: pren@proletaren.se eller ringa 031-142634.

Kämpande byggnadsarbetare följer kampen i ProletärenKämpande byggnadsarbetare följer kampen i Proletären