Välkommen till Kommunistiska Partiet Stockholm

Kommunistiska Partiet kämpar för ett samhälle byggt på jämlikhet och solidaritet. Vi vill ersätta kapitalets diktatur med socialistisk demokrati där arbetarklassen och folkflertalet bestämmer.

I Stockholm bedriver Kommunisterna verksamhet överallt där vi har möjlighet; i bostadsområden, på arbetsplatser och genom att arrangera och delta i demonstrationer och andra protester mot högerpolitik och orättvisor.

Här kan du följa vår verksamhet och få information om våra aktiviteter i Stockholmområdet. Men framförallt vill vi uppmana dig att själv komma med i kampen. Ju fler vi är som kämpar, desto snabbare kan vi avskaffa den omänskliga kapitalismen!

Proletären på Marx 2016

Proletären på Marx 2016

Proletären fanns på plats med bokbord på konferensen Marx 2016 på ABF i Stockholm. Tillställningen arrangerades av ABF Stockholm, Centrum för marxistiska samhällsstudier, Clarté, Fronesis, IMER-förbundet och Tidsignal.
Att marxistiska akademiker från Sverige och världen samlas och diskuterar med varandra har förstås ett värde i sig, men en lenninst kan inte låta bli att otåligt undra:
Hur omsätter vi det här i konkret klasspolitik?

Robert Wettersten