Välkommen till Kommunistiska Partiet Stockholm

Kommunistiska Partiet kämpar för ett samhälle byggt på jämlikhet och solidaritet. Vi vill ersätta kapitalets diktatur med socialistisk demokrati där arbetarklassen och folkflertalet bestämmer.

I Stockholm bedriver Kommunisterna verksamhet överallt där vi har möjlighet; i bostadsområden, på arbetsplatser och genom att arrangera och delta i demonstrationer och andra protester mot högerpolitik och orättvisor.

Här kan du följa vår verksamhet och få information om våra aktiviteter i Stockholmområdet. Men framförallt vill vi uppmana dig att själv komma med i kampen. Ju fler vi är som kämpar, desto snabbare kan vi avskaffa den omänskliga kapitalismen!

Pubkväll‏ "kriget i syrien"

Pubkväll‏ "kriget i syrien"

Närmare 30 personer samlades på Röda Stjärnans bokhandel lördagen den 24 oktober när journalisten Hans Örn från Syriensolidaritet berättade om krigets bakgrund i Syrien, arabvärlden och den afrikanska kontinenten. Det som kunde bidta med en förändring är att fredsrörelsena åter kom till heders, menade Hans Örn. Att få stopp på krigen skulle också göra slut på de enorma flyktingkatastroferna.