Planering inför 1 maj

Planering inför 1 maj

Vänner! Kamrater! Proletärer!

Ett nytt år står för dörren och vår kamp för revolution och fred går vidare. I en tid då storkapitalet backar vapenindustrin och när maktgalna tyranner startar krig är vårt budskap än viktigare.

Vi måste visa alla att en bättre värld är möjlig! En värld där solidaritet går före profit. Där gemensamt ägande går före holdingbolagens och de giriga knösarnas intressen. Där medmänsklighet går före misstro. Kort och gott, det goda socialistiska samhälle som vi alla drömmer om.

För att sprida vårt budskap om fred, socialism och gemenskap behöver vi göra vår röst hörd. Vi behöver synas på gator och torg – och detta ska vi göra den första maj.

Från Haparanda till Ystad, Malung till Malmköping, Båstad till Rinkeby, så ska vi bege oss ut med våra röda fanor. Beväpna er med slagord, kamrater, och fyll lungorna med vind! För vi ska göra oss hörda!

För att sprida kommunismens evangelium söker vi talare som vill anmäla sig och tala vid våra olika demonstrationer. Vi behöver talare i Stockholm, Göteborg och Malmö där vi redan har fått tillstånd för att demonstrera.

Vi söker också kamrater som vill arrangera demonstrationer i fler städer och byar. Inget ställe är för stort eller för litet. Det enda viktiga är att ni har hjärtat på rätt ställe. Hör av er till oss och anslut till våran rörelse! Det är bara tillsammans vi kan slita världen ut kapitalets klor.

Vi ger oss ut på gatorna som om det vore 1968 igen! Vi ställer oss på barrikaderna! Vi måste visa att vi inte tänker ge oss. Vi kommer aldrig att ge upp kampen!

Något annat vi gärna ser är ungdomar som vill engagera sig. Vi som arrangerar de olika majtågen börjar ju bli till åren så vi välkomnar väldigt gärna ungdomar till våra led.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *