Samlas bakom den röda fanan

Samlas bakom den röda fanan

Vänner! Kamrater! Ärade proletärer uti alla skrymslen och vrår!

Vi har något att kungöra här i partiet. Det är nämligen som så att vi saknar folk på viktiga poster. Vi behöver tillsätta kamrater på flera poster i styrelsen som för närvarande har alltför många vakanser för att kunna driva föreningen vidare. Vi har ett gäng eldsjälar som nått en aktningsvärd ålder och måste kliva av på grund av hälsobesvär och vi behöver ersätta dessa kamrater snarast för att kunna driva vårt parti vidare.

Nu behöver vi er arbetare! Ni som slavar i gig-ekonomin! Slut upp till kamp. Kom in i gemenskapen. Kom in i värmen här hos oss kommunister.

Därför vänder jag mig till dig, som cyklar med medelklassens varma kebabrullar genom Stockholm för att leverera dessa med vitsås och cola till 40 kronor turen.

Jag vänder mig till dig, som skrubbar toaletter för 30 kronor i timmen åt någon städfirma Malmö eller som jobbar svart åt någon konsult på Kungsholmen.

Jag vänder mig till dig som kör runt i en Uber sju dagar i veckan för att ha råd att hyra en lägenhet i Bagarmossen i tredje hand.

Jag vänder mig till dig som sliter inom vården och tvingas vara på fyra ställen samtidigt.

Jag vänder mig till dig som gör allt i din makt för att få något jobb och får gå runt på meningslösa möten hos arbetsförmedlingen.

När ska ni inse att er förtvivlade situation inte är resultatet av er egen bristande karaktär. Att det inte är ert eget fel. Att det är det kapitalistiska samhället som tvingar ner er på knä. Som tvingar er att slita i ert anletes svett för brödfödan. Som tvingar er att vända på varenda korvöre.

Gå med oss kommunister nu! Vi måste förhindra samhället innan det är för sent!

Slut upp bakom den röda fanan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *